Du har ingen produkter i handlekurven.

Tøffe folk må ha sikkert utstyr

VERA Drivstoffanlegg – anskaffelse av Valdres-anlegg #5av5

Nå har vi snakket om både drivstoffmarkedet i Norge, Valdres-anlegg fra Vera Tank, mulige støtteordninger fra staten og alternativer til Valdres-anlegg. I denne artikkelen vil snakke om når du som kunde har valgt å anskaffe deg et Valdres-anlegg.

Forretningsmodell

Du har altså bestemt deg for å etablere et drivstoffanlegg for salg av drivstoff. Det finnes flere konsepter i markedet og ulike leverandører. Viktig er å merke seg at innkjøpspris betyr overraskende lite i forretningsmodellen hvis du setter opp drift av en bensinstasjon i et 10, 20 eller 30-års perspektiv. Det er flere årsaker til dette.

Annenhåndsverdi

Et norsk anlegg som er designet og konstruert her hjemme for norsk klima og kultur har langt høyere annenhåndsverdi enn f.eks et billigere anlegg fra et lavkostland i Østen eller Øst-Europa. Vera er et varemerke som strekker seg tilbake til 1911 og man har over 50 års erfaring med salg av løsninger for drivstoff. Det blir rett og slett en investering med mye lavere risiko.

Kvalitet

At pris og kvalitet henger sammen gjelder her som de fleste andre steder. Du får mer teknologi, utvikling og sikkerhet ved å handle et bedre anlegg til høyere pris. Det er jo egentlig både logisk og naturlig.

Design

Et anlegg med tiltalende design vil appellere til drivstoffkunden i større grad enn et enklere og mer industrielt anlegg. Når anlegget fremstår funksjonelt og i god kvalitet vil man tenke at kvaliteten på drivstoffet også er bedre ivaretatt. Med økende volum øker salget, lagringstiden på drivstoffet i anlegget går ned og du får en bedre butikk med bedre inntjening. Rett og slett en positiv spiral som gir god økonomi for deg som bensinstasjonseier.

Ta en fagprat med Vera Tank

Som du forstår er det slik at uansett hvor du befinner deg i din reise mot et drivstoffanlegg, eller et alternativ, er du når som helst velkommen til en skikkelig fagprat med en rådgiver her på Vera Tank.  Vi kan hjelpe deg med drømmen, bekrefte realismen i dine planer eller få deg på andre tanker, avhengig av din konkrete forretningsmulighet. Ring oss da vel!

 

Tidligere artikler i denne serien:

VERA Drivstoffanlegg – nye muligheter i drivstoffmarkedet #1av5

VERA Drivstoffanlegg – etablering av selvbetjent bensinstasjon #2av5

VERA Drivstoffanlegg – støtteordninger #3av5

VERA Drivstoffanlegg – alternativer til Valdres-anlegg #4av5

 

Ta kontakt med oss og vi finner en løsning som passer ditt behov!