Du har ingen produkter i handlekurven.

Tøffe folk må ha sikkert utstyr

Om oss

Om Vera Tank

Vera Tank er Norges ledende leverandør av tankløsninger for sikker lagring og transport av olje, drivstoff og kjemikalier. Vi er leverandør til aktører i bygg- og anlegg, landbruk, havbruk, industri, transport, sjø- og luftfart. Vera Tank har vært med på å utvikle tanker i over 50 år. Vi legger stor vekt på nyskapning og tilpasning av produkter til gjeldende regelverk.

Vera Tank er stolt medlem av Construction Equipment Group

 

Vår visjon

Vi utvikler sikre tankløsninger for bekymringsfrie hverdager.

 

Vår misjon

Gjennom vår kompetanse og i samarbeid med kunden tilbyr vi produkter for sikker lagring
og transport.

Vi strekker oss etter fremtidens teknologiske løsninger.

 

Våre verdier

verdier Vera Tank

 

Vår historie

Tar vi et historisk tilbakeblikk ble virksomheten etablert så langt tilbake som i  i 1914, under navnet Vera Fedtrafineri. I 1930 årene var Vera en del av Jotun, da som leverandør av oljer. Navnet ble så endret til Vera Fabrikker.

Selskapet hadde i årenes løp flere eiere, både norske og utenlandske. I 1968 ble de første glassfibertankene produsert, og kjernevirksomheten var tanker til lagring av petroleumsprodukter.

I 2002 overtar en del ledende ansatte selskapet, som får navnet Vera Fiberglass. Og endelig, i 2009 etableres Vera Tank AS, som en videreføring av Vera Fiberglass. Virksomheten har således en mer enn 100 år lang stolt historie å vise til.

Les mer om vår historie her!

 

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi er stolte av å være sertifisert Miljøfyrtårn. Vi jobber daglig med å forbedre våre miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energiforbruk, innkjøp og transport. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Les mer om vår årlige klima- og miljørapport her!