Du har ingen produkter i handlekurven.

Tøffe folk må ha sikkert utstyr

VERA Drivstoffanlegg Hardanger

VERA Drivstoffanlegg Hardanger er et komplett integrert drivstoffanlegg som gir deg full fleksibilitet, høy sikkerhet og lave driftskostnader. Anlegget gir deg gode forutsetninger for en trygg investering og kommersiell suksess. Det er utviklet, designet og produsert i Norge og oppfyller alle myndighetskrav. Flytebryggen er en bølgebryter med lengde 20 meter, bredde 3,6 meter og 1,8 meter dyp.

Drivstofftankene er til sammen brutto 33 kubikkmeter og produsert i høyverdig AISI316 syrefast stål. Tankene har oppsamling og er ellers utstyrt med nødvendige barrierer for å oppfylle de strengeste krav. Dispenseren er godkjent for salg av drivstoff i henhold til krav fra Justervesenet og leveres fullspekket. Betalingsterminal med tilhørende programvare og tjenesteleverandør er av anerkjent type og mye brukt.

 

Standard utstyr:

  • Kryssholt
  • Fendring
  • Utriggere
  • Belysning
  • Uttak for strøm og vann
  • Tankenes inndeling er fleksibel

Leveres som en enhet

Effektiv installasjon

Produsert i Norge for norske forhold

Vera Tank hadde den kompetansen som skulle til for å utvikle det anlegget vi nå har fått her i Nordheimsund. Vi føler vi har hatt et veldig godt samarbeid både før, under og etter anlegget var etablert.

- Hallvard Bjørgum, styremedlem Nordheimsund Gjestehamn

Marin flytende bensinstasjon
Marin flytende bensinstasjon
Marin flytende bensinstasjon
Marin flytende bensinstasjon

 

Ta kontakt med oss i dag så vi får avklart dine behov for en marin flytende bensinstasjon!