Du har ingen produkter i handlekurven.

Marine flytende bensinstasjon

Drivstoffanlegg Hardanger

VERA Drivstoffanlegg Hardanger gir deg en sikker og tilgjengelig fylling fra marin flytende bensinstasjon. Anlegget gir selvbetjent salg av bensin og diesel. Dette er et komplett integrert drivstoffanlegg som gir deg full fleksibilitet, høy sikkerhet og lave driftskostnader. Anlegget gir deg gode forutsetninger for en trygg investering og kommersiell suksess.

Anlegget er utviklet, designet og produsert i Norge og oppfyller alle myndighetskrav. Flytebryggen er en bølgebryter med lengde 20 meter, bredde 3,6 meter og 1,8 meter dyp.

 

Drivstofftankene er til sammen brutto 33 kubikkmeter og produsert i høyverdig AISI316 syrefast stål. Tankene har oppsamling og er ellers utstyrt med nødvendige barrierer for å oppfylle de strengeste krav. Dispenseren er godkjent for salg av drivstoff i henhold til krav fra Justervesenet og leveres fullspekket. Betalingsterminal med tilhørende programvare og tjenesteleverandør er av anerkjent type og mye brukt.

 

Standard utstyr:

  • Kryssholt
  • Fendring
  • Utriggere
  • Belysning
  • Uttak for strøm og vann
  • Tankenes inndeling er fleksibelt

 

Leveres som en enhet

Effektiv installasjon

Produsert i Norge for norske forhold

Vi har valgt Marinegruppen fra Tysnes som vår underleverandør til VERA Drivstoffanlegg Hardanger. De har lang erfaring innen betong og flytebrygger. De produserer og forhandler et bredt utvalg flytende betongkonstruksjoner og marinaanlegg. Deres fokus er å levere flott finish og utsøkt kvalitet på alle sine produkter. Bryggene er dimensjonert for å ha en levetid på mer enn 50 år. Med Marinegruppen på laget sikrer vi at du får et trygt og kommersielt produkt.

- Marinegruppen bygger brygger som skal vare lenge!

Marin flytende bensinstasjon
Marin flytende bensinstasjon
Marin flytende bensinstasjon
Marin flytende bensinstasjon

 

Ta kontakt med oss i dag så vi får avklart dine behov for en marin flytende bensinstasjon!