Du har ingen produkter i handlekurven.

Tøffe folk må ha sikkert utstyr

Tankforskriften sikrer miljøet og driften!

Risiko

Transport og lagring av drivstoff og kjemikalier kan være en risiko for mennesker og miljøet.

Risikoelementet krever at alle profesjonelle aktører må følge en rekke reguleringer og forskrifter. Overholdes ikke disse, kan konsekvensen være svært alvorlig både økonomisk for tankeier og for miljøet.

Forskriften stiller en rekke krav til stasjonære tanker over bakken, og krav til deg som tankeier eller bruker. Et sentralt moment i forskriften er kravet til barrierer, herunder oppsamling av tankvolumet. Dette løses ofte ved å etablere tank med dobbel vegg.

Norges ledende ekspert på tankforskriften

Vera Tank er Norges ledende ekspert på lover og forskrifter som regulerer transport og lagring av drivstoff og kjemikalier. Vi hjelper deg med relevant dokumentasjon og kunnskap for ditt tankanlegg.

Sammen med deg lager vi løsninger som sikrer miljøet mot utslipp, sørger for rett oppbevaring av væske og god HMS og driftssikkerhet.

Risikoanalyse

Vera Tank har utviklet VERA Risikoanalyse, ett nettbasert verktøy for enkel gjennomføring av risikoanalyse. Verktøyet er alltid tilgjengelig på veratank.no/risikoanalyse. På veratank.no/min konto har du full logg på dine årlige rapporter, og planlagte og gjennomførte tiltak.

50 års erfaring ligger til grunn når Vera Tank sikrer dine behov for sikker lagring og transport.

 

Ta kontakt med oss og vi finner en løsning som passer ditt behov!