Du har ingen produkter i handlekurven.

Tøffe folk må ha sikkert utstyr

Fra fossil oljefyring til bioolje!

Fra 1. januar 2020 er det forbudt å fyre med fossil brensel. Er du en av de som ikke har konvertert fyringsanlegget ditt til bio eller annen alternativ oppvarming? Med mindre justeringer kan du kanskje fortsette å bruke det anlegget du allerede har i huset ditt. Det innebærer at du må gjøre en liten endring på selve brenneren din. Det kan også hende at den tanken du i dag har, fortsatt kan brukes.

Hvis du av ulike grunner ikke kan eller ønsker å konvertere ditt eksisterende fyringsanlegg, har vi tankløsninger for innendørstanker som er av høy kvalitet, enkle å montere og som kan lagre bioolje.

VERA Innendørstank, PE-plast, dobbelvegget

Vi har blant annet VERA Innendørstank i PE-plast for diesel, bioolje og spillolje. Den får du enkelt inn i kjelleren din og monteres effektivt. Den har en bredde på 70 cm, som passer gjennom de fleste dører. Tanken er dobbelvegget, yttervegg i stål og innervegg av PE-plast. PE-plast gir den beste forutsetningen for lagring av drivstoff. Det gjelder også bioolje. Tanken kommer som standard med en nivåmåler. Da har du alltid kontroll på nivået i tanken din. Samt at den kan seriekobles til større volum.

VERA Innendørstank, Triosafe, dobbelvegget

Et annet alternativ er VERA Innendørstank, Triosafe som også leveres med dobbelvegg i PE-Plast. Den gir mange bruksområder og er en fleksibel tank med høy kvalitet. Tanken har lav vekt og er enkel å transportere. Tanken er korrosjonsfri og kan seriekobles til større volum, samt at den har fire ulike tilkoblinger med 2″ dimensjoner.

VERA Ståltank Firkantet, dobbelvegget

Ønsker du en innendørs lagringstank som er mer fleksibel i størrelsen kan vi tilby VERA Ståltank firkantet hvor vi kan levere i den størrelsen du ønsker. Dette er en meget robust ståltank med dobbelvegg som har flere praktiske løsninger. Tanken kan også leveres som enkeltvegg.  Leveres med varselfløyte på lufting. Har 4 stk tilkoblinger med 2″ dimensjoner og kan leveres med flere ulike løsninger og ekstrautstyr.

Relevante artikler:

Hvilken type bioolje skal du velge?

Oljetanken din kan fortsatt brukes

 

Er du i tvil om ditt anlegg kan justeres til bruk av bioolje, eller ønsker å skaffe deg en ny innendørstank, kanskje i fyrrommet, ta kontakt med oss eller din oljeleverandør, så hjelper vi deg.