Chat with us, powered by LiveChat

Du har ingen produkter i handlekurven.

Forutsigbar fremtid med havbruk og fiskeri!

kjemikalietank havbruk

 

 

Hele vår langstrakte kystlinje er perfekt for havbruk og oppdrett. I produksjonen lagrer og bruker flere maursyre og natriumhypokloritt som viktige produksjonsmidler for konservering og desinfeksjon. Produksjonen skjer i sårbar og vakker natur, hvor sikkerhetskravene er stenge.

 

Vera Tank har på oppdrag fra flere kunder innen for havbruk og fiskeri levert tankanlegg som tilfredsstiller kundens behov og miljødepartementets nye tankforskriften. Anleggene er produsert for barske norske forhold og tilpasset industriens krav til drifts- og servicevennlighet. Vera Tank sine eksperter skreddersyr anlegg for effektiv drift.

 

Bl.a produserer vi VERA Kjemikalietank  i polyetylen i Tyskland i en unik prosess med lag vis bygging under høy temperatur og trykk. Produksjon skjer etter anerkjente standarder.

 

Vi har utviklet tanker for sikker lagring i over 50 år. Vår lange og unike erfaring har gjort oss til markedsleder og Norges ledende ekspert på lover og forskrifter som regulerer lagring og transport for drivstoff og kjemikalier.

 

Vi deler gjerne vår kunnskap og ekspertise med deg og skreddersyr det produktet som dekker ditt behov!

  • Kjemikalietanker
  • Ensilasjetanker
  • Ensileringsprosess
  • Drivstofflagring & håndtering

 

 

Ta kontakt for en hyggelig tankprat 🙂

Norges ledende leverandør av tankløsninger for sikker lagring og transport av kjemikalier

Utviklet gode tankløsninger i over 50 år

Fokus på nyskapning og tilpasning av produkter til gjeldende regelverk

Egil Kristoffersen & Sønner AS, driver havbruk i Jennskaret i Vesterålen. Bedriften ligger værhardt til i sårbare og naturskjønne omgivelser. Dette setter særlige krav til sikker lagring og transport av kjemikalier. Vera Tank er stolt leverandør av tanker for oppbevaring av maursyre til Jennskaret. Tankene produseres i Tyskland og tilfredsstiller Miljødirektoratets forskrifter. Hver tank kontrolleres grundig før den forlater fabrikken og kan monteres.

- Referanseanlegg til Egil Kristoffersen & Sønner AS

Egil Kristoffersen AS

Vi har til Arnøy Laks  på vakre Arnøy i Nord-Troms, levert 2 stk dobbelvegget kjemikalietanker i PE i sort på 34m3. Leveringen inneholder kabinett med 50L oppsamling, elektrisk operert stengeventil koblet til høy alarm, leider i galvanisert stål. Leveransen oppfyller de siste myndighetskrav. Det er designet, konstruert og produsert i henhold til relevante teknisk standarder.

- Referanseanlegg til Arnøy Laks

Arnøy Laks, Arnøy, Nord-Troms