Du har ingen produkter i handlekurven.

Tøffe folk må ha sikkert utstyr

-Dette er dramatisk

Tolga kommune i Innlandet har landets høyeste vann- og avløpsgebyrer på til sammen 35.104 kroner i året. Gebyrene i Tolga har økt med 68 prosent sammenlignet med 2022!

-I år ser vi at vann- og avløpsgebyrene i flere kommuner allerede er kommet på et nivå som vi ikke har vært vant til. Vi frykter at dette bare er starten, sier sier generalsekretær Morten Andreas Meyer i Huseierne.

Må bygge for 332 milliarder

Norske kommuner må de neste 20 årene oppgradere og bygge ny infrastruktur for 332 milliarder kroner, ifølge en rapport som er utarbeidet av Norconsult og SINTEF. Dette er for å sikre innbyggerne nok rent drikkevann og forsvarlig rensing av avløpsvann.

Utnytt vannressursene bedre

Med Vera Tanks nye serie med vann- og avløpstanker er målet å bidra til å utnytte vannressursene våre på en bedre måte. Med en nedgravd PE-plasttank i hagen kan du samle opp regnvann for vanning, spyling av toalett, oppvaskmaskin, vaskemaskin, bilvask og annet.  Nedløpsrøret fra taket føres gjennom en silrist og deretter til en tank av ønsket størrelse. Med senkepumpe henter du så opp det vannet du behøver.

Se alle løsningene her.