Du har ingen produkter i handlekurven.

Tøffe folk må ha sikkert utstyr

Bensintank 5900 liter m/innlastingspumpe

Bensintank 5900 liter med plattform tak

Vi har utviklet bensintank godkjent for stasjonær lagring. Bensintank leveres med volum fra 5900 liter og større, innlastingspumpe for dropp fra tankbil, og med valgfri pumpe/dispenser for tapping til kjøretøy/båt. Tanken er sylindrisk utformet i stål og oppfyller alle myndighetskrav.

Ståltanken har dobbelvegg som gir full oppsamling av tankens volum. Øvrige barrierer med overfyllingsvern, forlenget luftestuss og tilkoblinger er godkjent for bensin. Bensintanken har god utvendig og innvendig korrosjonsbeskyttelse som gir lang levetid.

Tanken har bensinoppsett med godkjent EX/Atex utstyr. Innlastingspumpe for dropp fra tankbil har elektro-panel som styrer pumpe, varsel og vern som hindrer overfylling. Elektro-skap for styring av ønsket pumpe/dispenser er inkludert.

Bensintanken settes opp med valgfri pumpe/dispenser som gjør tapping til ulike kjøretøy enkelt, intern loggføring eller betalingsterminal for debet/kredit kort.

Tanken leveres med kabinett eller pumpeplattform tilpasset pumpe/dispenser som velges. EX/Atex dokumentasjon på produkt og elektro følger med vår leveranse som gjør produktet godkjent for alle myndighetskrav.

Valgfri pumpe/dispenser

Bensinoppsett EX/Atex godkjent

Innlastingspumpe med styring

bensintank
bensintank
bensintank
bensintank