Chat with us, powered by LiveChat

Du har ingen produkter i handlekurven.

AdBlue – enkelt, alltid og der du er!

Vinter’n er her og kan by på noen ekstra utfordringer når store maskiner skal driftes.

Når kuldegradene kommer snikende er det lett for at AdBlue fryser. Samtidig er det alltid en fordel å unngå kanner og søl. Det løses med kun ett fyllepunkt av AdBlue sammen med diesel. Vi har produktene som hjelper deg slik at du alltid har tilgjengelig flytende AdBlue på en ren og funksjonell måte, akkurat når du trenger det.

Se våre AdBlue produkter:

Transporttanker (klikk her!)

Stasjonæretanker (klikk her!)

Tilbehør – 5% RABATT  (klikk her!)

Container/ADR (klikk her!)

Tilhenger m/AdBlue (klikk her!)

ALLE AdBlue produkter samlet (klikk her!)

 

Hvorfor gode AdBlue løsninger er viktig

Gode AdBlue løsninger er viktig av mange grunne, det gjelder driftssikkerhet, «ett stopp og to fyllinger», sikrer god drivstoff hygiene, økt volum gir lavere priser pr. liter og ikke minst så ivaretar den god HMS.

 

Tips og triks for bruk og lagring av AdBlue

Vi deler gjerne våre tips og triks for bruk og god lagring av AdBlue som:

  • Drift av pumper og annet utstyr til AdBlue
  • Lagring og oppbevaring
  • AdBlue på kjøretøy
  • HMS,
  • Hva er AdBlue

Her kan du lese mer om vår veiledning for bruk og lagring av AdBlue: les mer her!

 

Diesel og AdBlue, – ja takk begge deler!

Skanska har tatt i bruk container fra Vera Tank på prosjektet E18 Bommetad-Farrsieidet, hvor de har brukt sin mobile knuseenhet.

– Vi reiser mye rundt om på ulike prosjekter og lokasjoner over store deler av landet. Det er kommet på plass nye krav og regler som må følges – og ikke minst er krav til renere

drivstoff og bruk av AdBlue-tilsetning nødvending ved bruk av nye maskiner med nye moderne motorer. For å få en fleksibel oppbevaringsløsning med denne bakgrunnen

tester vi ut den nye kombinasjonsløsningen fra Vera Tank, sier prosjektleder Lars Ove Isaksætre i Skanska Anlegg, avdeling IBM (Industri, Bru Marine).

Les mer om denne saken her: trykk her!

 

Referanser
- Har levert  20 fot High Cube container til Skanska. Containeren har eget oppvarmet rom til 1000L IBC for AdBlue, med egen luke i containerdør for betjening av AdBlue pumpe. Les mer her!
- Til en større riksentreprenør har vi levert 4 stk 40 fot containere som er plassert på anleggsplasser der det er behov for både diesel og AdBlue. Les mer her!